sobota 27. júla 2013

Learn To Love Again 5

Týždeň. Týždeň ste museli čakať na časť a mne je to strašne ľúto. Akurát som zo seba nevedela nič dostať.
V štvrtok idem na chatu a potom na týždeň do Bystrice, takže sa vrátim až okolo 10.-11.8. Wifi budem mať v BB na 100%, ale je otázne, či len na notebooku alebo aj na mobile. Neviem, či sa mi podarì vtedy dať časť, ale pokúsim sa predpísať si a nastaviť vám automatické pridávanie, aby ste mali aspoň dve časti. Neviem ako to bude, ale dám vedieť.
Ľúbim vás.. Koment, hviezdička a hlavne enjoyy! :3 :)Xx - M'sL


*5. časť*

,,Ideme?" oslovila som Karol. Chalani mali dnes večer koncert a my sme tam samozrejme nesmeli chýbať. Neodpovedala mi, len si ešte raz pretrela pery mojím červeným rúžom a cmukla na seba do zrkadla. Musela som zadržať svoje oči, aby sa automaticky nepretočili. Zobrala som si kabelku, klobúk a mohli sme ísť. Pred bytom nás už čakal taxík. Nastúpili sme dnu a on nás odviezol k hale, kde chalani vystupovali. Mali sme vstupenky do zákulisia vybavené na poslednú chvíľu (byť najlepšia kamoška Zaynovej sestry sa niekedy fakt oplatí), takže sme len obišli dav dievčat, ktoré sa tlačili pred halou a prešli k zadnému vchodu. Karol po ceste prezvonila Zaynovi, takže nás pri dverách už čakal jeden z SBSkárov. Bez problémov nás pustil dnu a zaviedol do šatne k chalanom. Maskérky ich pripravovali na vystúpenie, tak sme si zatiaľ len sadli na gauč. Karol uprene sledovala Harryho chrbát.
,,Hneváš sa na mňa?" opýtala som sa jej. Celú cestu so mnou neprehovorila a to bolo naozaj divné.
,,Nie," odpovedala a ďalej neodtrhávala pohľad od Harryho.
,,Spravila som niečo zle?" pokračovala som v rozhovore. Vyzerala, že nemá chuť sa s nikým baviť, ale mne to proste nedalo. Potichu si vzdychla a pozrela na mňa. Konečne.
,,Nie, ty nie. Ja... prepáč. Správam sa ako idiot. Pohádala som sa so Zaynom kvôli Harrymu. Nemala by som sa kvôli tomu hnevať na teba. Ty za nič nemôžeš," jemne sa usmiala, ,,prepáč," povedala ešte raz.
,,To je v pohode," usmiala som sa a silno ju objala. Naše hádky nikdy dlho nevydržali. Najdlhšie nám to vydržalo dva dni.
,,Už ste tu?" opýtal sa Louis. Skoro si nás všimol.
,,No nieeee," zatiahla Karol, ,,sníííívame sa ti." Pretočila očami a ja som sa rozosmiala.
,,Pekný sen," zamrmlal si, ,,ale ak by to bol sen, vyzerali by ste trochu inak," usmial sa tým perverzáckym úsmevom. S Karol sme na seba naraz pozreli a rozosmiali sa.
,,Čo je vám také vtipné?" opýtal sa Zayn, ktorý sa k nám pripojil. Svojej sestre venoval jeden naštvaný pohľad a na mňa sa usmial.
,,Ale nič," pokrútili sme hlavami a snažili sa zadržať úsmev.
,,Chalani, už by ste mali ísť," povedal nejaký chlapík, ktorý sa tu zjavil akoby zázrakom.
,,Bežte na miesta aby ste nezmeškali show," usmial sa na nás Niall a na mňa žmurkol. Je to proste zlatíčko.
,,No poď, ideme do publika," usmiala som na ňu a zamierili sme k naším 'VIP' miestam. Keďže koncert bol vypredaný a chalani nám zohnali len nejaký papier ako povolenie, že tu môžme byť, museli sme si sadnúť na stoličky, ktoré nám doniesol nejaký SBSkár zo zákulisia. Sedeli sme hneď pod pódiom no trochu napravo od neho. Akurát som si vypla zvuk na mobile, keď chalani vybehli na pódium a začali spievať Up All Night. Nebola som nejaká extra directionerka, ale poznala som ich pesničky celkom dobre. Hudbu mali super, to treba uznať, ale nikdy ma nezaujímali viac. Aj napriek tomu, že moja najlepšia kamoška je Zaynovs sestra.
Samozrejme, že sme obe začali skákať, spievať a kričať. Bolo to ptoste tým davom, atmosférou a všetkým. Nedalo sa inak.
Neskôr sa presunuli na druhé pódium. Karol počas ich presunu niečo usilovne ťukala do mobilu, no čo som sa nedozvedela. Teda, nie hneď.
Chalani odpovedali na twitterovské otázky, ktoré sa zobrazovali na obrazovkách. Pri prvej mali zaspievať nejakú pesničku, ktorú nepoznali, pri druhej mali behať v 'slow motion' (tak spomalene). Tretiu čítal Zayn a ja som pochopila, čo Karol ťukala do mobilu.
,,Táto otázka je od @Karol_Malik a pýta sa, čo je najlepšie na Dánsku. Podľa mňa si to ty," zasmial sa a žmurkol naším smerom.
,,Och, aká súrodenecká láska," zasmial sa Harry a objal Zayna okolo pliec.
,,So Charlotte vždy," odpovedal mu Zayn, ,,čo je tu najlepšie podľa teba?"
,,Všetko. Od ľudí, cez prírodu až po jedlo. Najlepší je ten wienerbrod. Ten koláč som si zamiloval už vtedy, keď som ho prvýkrát videl," zasmial sa Harry.
,,Neberte ho doslova. Najprv to odmietal zjesť," zasmial sa Louis, začo ho Harry tresol po hlave. Toľko lásky.
,,Mne sa tu najviac páčite vy - naši fanúšici," dodal Louis, načo sa celá aréna rozkričala.
,,Ja musím súhlasiť s Louim," prikývol Liam a objal ho okolo pliec, ,,a čo ty Niall?"
,,Ja som si to tu zamiloval vďaka momentu, keď som si ľahol na strechu a sledoval oblohu. Úžasne sa pri tom relaxuje a je fascinujúce, ako vidno hviezdy z centra mesta," usmial sa a ja som na sebe cítila jeho pohľad. Keby som si len presne pamätala, čo sme robili na tej streche, oveľa viac by mj to pomohlo. Asi sa ho na to budem musieť spýtať.
,,A teraz, Last First Kiss!" zakričal Harry a dav sa znovu rozkričal. Potom spievali Moments, počas ktorých sa presunuli naspäť na hlavné pódium, takže boli rovno pri nás. Zaspievali ešte niekoľko pesničiek a boli sa raz prezliesť, kým sa ujal slova Zayn.
,,Táto pesnička je moja najobľúbenejšia z celého albumu. Poprosil by som vás, aby ste všetci zasvietili - mobilom, svetielkom, čím len chcete. Dámy a páni, Little Things!" povedal Zayn a postavil sa na svoje miesto. Automaticky som vytiahla mobil a zapla svetlo. Chalani začali pomaly spievať. V kombinácii s čiernim davom, v ktorom všade svietili svetielka to bolo niečo magické. Človek sa hneď cítil úplne inak - akoby sa dostal na nejaké dokonalé miesto a už nikdy ho nechcel opustiť. Bolo to proste perfektné. Keď začal Niall svoje sólo a pomaly kráčal ku nám, naskočila mi na rukách husia koža.
,,You'll never love yourself half as much as I love you, you'll never treat yourself right darling, but I want you to, if I let you know, I'm here for you, maybe you'll love yourself like I love you," spieval a ja som ho zo zatajeným dychom sledovala. Keď už stál na kraji pódia a stále sledoval moje oči a spieval. Bolo to magické. Plus tá atmosféra. Neviem presne, čo sa dialo, no viem, že som bola unesená.

Niall
Neviem presne, čo sa dialo počas môjho sóla v Little Things. Teda, viem to presne. Ale nechápem, prečo sa to dialo. Nohy ma samy niesli k nej a nedokázal som z nej spustiť pohľad. Bola tak nádherná... Mierne kučeravé blond vlasy jej siahali pod lopatky. Pery mala natreté na červeno. Krásne jej ich to zvýrazňovalo a ja som sa pristihol, ako rozmýšľam, či chutia rovnako dobre ako vyzerajú.
Sakra Horan, o čom to rozmýšľaš? Poznáš ju ledva deň!
'No aj tak ťa k nej niečo ťahá,' povedal môj vnútorný hlas milo, výnimočne nie drzo. Tak toto je fakt divné.
Nechcem sa uponáhľať. Veľmi to bolí, keď do toho spadnem veľmi skoro.
'Pre teba je už neskoro,' pošepol mi potichu vnútorný hlas, predtým, ako som sa pripojil k Harrymu v refréne.

7 komentárov: