piatok 26. októbra 2012

Trojdielovka *STAND UP* 3/3

Posledná časť... ;)) Ďakujem, všetkým, čo si prečítali výplod mojej fantázie... :D Názory, názory a ešte raz názory... :D With love, your Lav ;* 


*HARRY*

Zdvihol som hlavu, no pri barovom pulte už barmanka nestála. Divné. Pred chvíl'ou, som tu ešte cítil jej voňu. Postavil som sa a ešte raz som sa rozhliadol po bare. Akoby som niekoho hl'adal, no sám som netušil koho. Pravdepodobne ju. Rozhodol som sa, že by nadnes stačilo. Vytiahol som peňaženku a hodil som na stol dvakrát vačšiu sumu, ako som mal. Za to, že ma vypočula. A nechcelo sa mi počítať. Už som otváral dvere, keď som ju zbadal. Neveril som vlastným očiam dvere som hneď pustil a utekal som smerom k nej. Postavil som sa jej do cesty a prebodol som ju pohl'adom. Nezmenila sa. Čo by som čakal, za tie tri týždne.
,,Ahoj," dostal som zo seba.
,,Ahoj. Dáš si niečo?" očarujúco sa na mňa usmiala a mne sa skoro podlomili kolená.
,,Možno tak teba," zasmial som sa ale ona sa zamračila, ,,možem s tebou vravieť? V súkromí?" Ona ma chytila za ruku a odtiahla do nejakého salóniku. Otočila kl'úč v zámke a sadla si na gauč. Ja som sa nervózne prechádzal popred ňu.
,,Harry, kl'ud," zasmiala sa.
,,Kl'ud?! Ku*va, toto boli moje najhoršie tri týždne v živote! Nič som nerobil, nedokázal som jesť, spať, smiať sa na kamery. Celé týždne som ťa hl'ad ako blázon. A vieš prečo?" zjapal som.
,,Áno viem. Úplne som ti opantala mysel', telo a hlavne srdce. Nedokázal si na mňa prestať myslieť. Ukradla som ti srdce. Každú myšlienku si venoval mne. Zal'úbil si sa ako blázon," odvetila mi, citujúc moje slová, čo som vtedy povedal barmanke.
,,Prečo si to spravila?" šepol som a hlas sa mi triasol. Nedokázala mi odpovedať.
,,Ku*va, prečo si sa so mnou vyspala a potom odišla!? Odpovedaj!" zajapal som po nej. Moja ruka vyletela od hnevu do výšky a ona sa stiahla do klbka.

*ZOEY*

Jeho ruka vyletela a ja som sa inštiktívne stiahla do klbka. Bála som sa. No nedotkol sa ma. Namiesto toho zaznel tupý náraz. Nesmelo som sa pozrel hore. Opieral si ruku o stenu, na ktorej bola zničená omietka.
,,Vtedy to bolo iné," dostala som zo seba lámavým hlasom.
,,V čom?! V čom to bolo iné!" kričal ako o život. Mal nervy na krajíčku. Musela som dávať pozor na to, čo poviem.
,,Neuvedomovala som si, čo cítim," dostala som nakoniec zo seba.
,,Čo cítiš?" povedal už kl'udnejšie. Na sucho som preglga. Chcem vzťah? Chcem. Chcem vzťah s celosvetovou hviezdou? Zahl'adela som sa do jeho zelených očí, ktoré sa do mňa doslova vpíjali.
,,Niečo k tebe cítim. Niečo viac ako," nestihla som dopovedať, pretože jeho pery sa pritisli na moje.
,,A už si moja. Po troch hrozných týždňoch, ťa konečne držím v náručí. Pre túto chvíl'u sme boli obaja stvorení," šepkal a ja som si uvedomovala, kol'ko bolo v tých slovách pravdy.

/O OSEM ROKOV/

,,Ticho!" zakričal Niall a celá hala stíchla.
,,Malá neplánovaná vsuvka. Vlasne, plánovaná mnou a chalanmi ale neplánovaná manažérmi. Nezabite ma" zasmial sa Harry, keď dospievali pesničku na koncerte. Prebehla som pohl'ad po chalanoch. Boli tam všerci okrem Louisa. Čo zas chcú spraviť?
,,Dneska, je na tomto konecerte, jedna osoba, na ktorej mi vel'mi záleží, ktorá pre mňa znamená všetko. Je pre mňa doležitá, ako pre človeka kyslík, ako pre rybu voda, ako pre vtáka krídla, ako pre kvety slnko. Je moja hviezda, dáva mi istotu, dáva mi pocit šťastia, dáva mi všetko, čo mi vidí na očiach. Trápi sa kvoli mne, tak isto, ako som sa trápil ja kvoli nej. Ale najdoležitejšia vec je, že ma miluje z celého srdca, tak isto, ako ja ju. A tak sa ťa pýtam," zapozeral sa ku mne a široko sa usmial. Utrela som si slzy a zapozerala som sa na neho. Vytiahol z vrecka krabičku a kl'akol si na koleno. Vedela som, čo bude nasledovať a myslím, že to vedeli aj všetky fanynky, ktoré rovnako ako ja, zatajili dych.
,,Zoey, vezmeš si ma?" spýtal sa a ja som videla v jeho očiach, tie nádherné iskričky. Také isté, ako mal v deň, keď sme sa spoznali. Pred mojou tvárou sa z ničoho nič objavil mikrofón. Hodila som očkom vedl'a seba a všimla si Louisa.
,,Áno," usmiala som sa a z očí mi vyhrkli slzy. Louis ma chytil za ruku a ťahal ma po schodoch, až sme sa dostali na pódium. Vytiahol ma hore a ja som sa s dojatím pozrela na Harryho. On ma chytil do náručia a poriadne so mnou zatočil.
,,Milujem ťa," zašepkala som mu spokojne do ucha.
,,Milujem ťa princeznička," zašepkal a poriadne ma pobozkal.
/O NECELÝ ROK/

Dnes je naše deviate výročie. Kráčam, celá v bielom, po svetloružovom koberci k Harrymu. Stojí pri oltári a usmieva sa. Možno už nie je najmladší, ale jamky v lícach má rovnaké. Okolo mňa, vidím samé usmiate tváre. Harryho rodinu, priatel'ov a kapelu. Moju rodinu, moje priatel'ky. Staviam sa vedl'a neho a sledujem jeho zelené oči.
,,Harry Edward Styles, beriete si Zoey Julie Stampovú za svoju právoplatnú manželku? Budete ju chrániť a milovať v dobrom i v zlom, v zdraví i v chorobe, v šťastí i nešťastí?" spýtal sa kňaz.
,,Áno," odpovedal jednoducho a rýchlo Harry.
,,Zoey Julie Stamp, beriete si Harryho Edwarda Stylesa za svojho právoplatného manžela? Budete ho chrániť a milovať v dobrom i v zlom, v zdraí i v chorobe, v šťastí i nešťastí?" otočil sa kňaz na mňa.
,,Áno," odpovedala som bez rozmýšl'ania.
,,Možete si nasadiť obrúčky," povedal a Harry mi nastrčil na ruku prsteň.
,,Vyhlasujem vás za manžela a manželku. A teraz, pobozkajte nevestu." Harry sa ku mne s úsmevom naklonil a dal mi bozk. Trval pár sekúnd ale hneď po ňom sa všetci rozkričali a oslava sa mohla začať.

Z obyčajného úletu po rozchode a zlomenom srdci, sa stala láska. Láska, ktorá prekoná všetko. Láska, ktorá je pravá. Láska, za ktorú sa oplatí bojovať.



DOKONALE SA SEM HODÍ TEN OBRÁZOK ;)

4 komentáre: